fredag 11 maj 2012

min egna existens-minimum

jag ska införa min egna lilla existens-minimum..
from den 25 har jag ca 600 kr/dag att leva på. Det klarar man sig utmärkt och lite till på såklart.
men jag, som i  mina planer inom snar framtid ska skaffa egen lägenhet, bil, håller på med körkortet och inredning till lägenheten plus tandläkaren på 4500kr måste spara till detta.. 
förra året tjänade jag närmre 80.000 sammanlagt, och detta året kommer jag förmodligen tjäna mer. VART FAN HAR JAG GJORT AV DE PENGARNA?
allvarligt talat.. jag hade hyra på 2.500 kr då plus mat på kanske 1500( massa redbull inräknat)
men nu... nu har jag ju bara hyra på 1500/månad plus att jag behöver inte köpa mat!

ändå har jag bara 1.200 kr sparade idag (som jag kan röra) har ingen aning om de andra.

men, det jag skulle komma till var att jag får max leva på 200 kr /dagfrom den 25e. det klarar man också sig finfint på.
jag behöver faktiskt inte köpa massa kläder och dyl.
Jag har ju inte ens plats i garderoberna ?!

jag och frugan tog i hand på att vi slutar dricka redbull och monster from nu, och båda är mer stenhårda än någonsin inför denna gången, för när jag jobbar behöver jag faktiskt inte gå och köpa en massa bullisar för jag har tillgång till hur mycket kaffe som hellst om koffein-huvudvärken skulle komma..
Och så tänkte jag att om jag klarat mig utan redbull/monster i ½ år så ska jag ge mig in på att sluta med rökningen, och inga andra nikotin-medel får brukas då heller så som nikotintuggummi/spray/snus.. allt eller inget!
fast allt eller inget regeln gäller ju inte med koffeinet, för kaffe ökar ju fettförbränningen, och jag vill ju gå ner i vikt :), vilken tjej vill inte det liksom?
dock har jag en kaffe-regel. Det är att jag får max ha 3 sockerbitar ist för 5/ kopp och bara så lite mjölk så kaffet precis får en annan nyans av svart och såsmåningom traoa ner till att dricka svart. Det är ju inte det godaste nu i början, men man vänjer sig väl.

Plus att jag ska sluta klämma vartenda pormask jag knappt ser.. Och slut pilla mascara när jag blir trött eller rastlös. för det slutar såhär.....

1 kommentar:

 1. Va läste jag rätt???
  SLUTA PILLA MASCARA???? O_O
  ååååhh så glad jag blir *ler*
  ja och allt det andra också givetvis
  Det fixar du snäckan, du kan när du vill ;)
  Glöm inte att körkortet kostade ju sin del också :*

  Vad fint det blev i bloggen nu.
  Kanske lite mer uppdatering då då? ;)
  Labbo <3

  SvaraRadera